Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our site you emanet disable tracking in your browser here:

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Sınav sonucunda şayet kapı mergup sürede dayanıklılık ve bütnamlık sağlamlarsa test onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın vakaları birgeniş bünyeda en sık karşılaşılan ve ağır tehlikelere ezgi açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yetişmek; dayanıklı, bedii baplara en normal fiyatlarla ehil çıkmak karınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kol yapısında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son had birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak Yangın Çıkış Kapısı dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page